100.000 BEZOEKERS VOOR WICKIE DE VIKING

Inmiddels hebben ruim 100.000 bezoekers de bioscoopfilm WICKIE DE VIKING bezocht. Wickie de Viking ging op 21 april in release en draait momenteel nog in 110 bioscoopzalen in Nederland.

De van origine Duitse productie is voor de Nederlandse versie ingesproken door onder andere: Ralf Mackenbach, Frans Bauer, Ernst Daniël Smid,  Kristel Verbeke (K3)  en Giel Beelen.

De film vertelt het verhaal van Wickie, anders dan andere vikingen: lief, zachtaardig en een beetje verlegen, maar hij heeft een speciale gave die niemand heeft: hij is slim!

Hij overtuigt iedereen van zijn ideeën door zijn motto: “Wie niet sterk is moet slim zijn!

Op een dag wordt zijn dorp overvallen door een bende piraten, onder leiding van Vreselijke Sven.  De overvallers plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: alle kinderen. Behalve Wickie, die net op dat moment vast zit in een boom met zijn deltavlieger. Wickies vader en de andere Vikingen uit Flake hijsen meteen de zeilen om de kinderen te redden. Wickie gaat als verstekeling aan boord, de piraten achterna om zijn vrienden te redden.

WICKIE DE VIKING is een Rat Pack Constantin Filmproductie van regisseur Michael Bully Herbig. Studio 100 produceert de Nederlandse dubbing en Independent Films verzorgt de bioscoopdistributie in Nederland.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in