PAUL DE LEEUW HEEFT ‘ALLE TIJD’

Paul de Leeuw zal de hoofdrol gaan spelen in de speelfilm ALLE TIJD van regisseur Job Gosschalk. Hij speelt de chaotische Maarten, die we volgen in zijn hunkering naar een onbereikbare jongere man, zijn relatie met zijn veel jongere zusje en zijn opvattingen over échte vriendschap.
Het is de eerste keer dat De Leeuw door Gosschalk wordt geregisseerd. Eerder hadden zij met elkaar te maken bij de film ALLES IS LIEFDE, die Gosschalk produceerde en waarin De Leeuw een van de hoofdrollen vertolkte.

Job Gosschalk, die tevens het scenario schreef voor ALLE TIJD, over zijn keuze voor Paul:
“Terwijl ik aan het script werkte, had ik van begin af aan al Paul in mijn hoofd. Voor mij is er geen andere ‘Maarten’ dan Paul. Ik ben dan ook ontzettend blij dat hij heeft laten weten deze rol voor zijn rekening te willen nemen.”

De casting voor de overige rollen; zus Molly, de beste vriendin van Maarten en zijn grote liefde is nog in volle gang. De opnames van de romantische tragi-komedie ALLE TIJD starten in mei.

In ALLE TIJD volgen we de levens van Maarten en zijn zus Molly, die zich allebei op het hobbelige en soms rotsachtige pad van de liefde begeven. En dat is niet altijd even makkelijk. Maarten verliest zich in een onbereikbare man en Molly twijfelt wie de ware is van haar twee aanbidders. Zo raken Maarten en Molly steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken. Omdat je nou eenmaal niet Alle Tijd hebt.

ALLE TIJD is een humoristische en ontroerende film. De film wordt geproduceerd door Jos van der Linden (o.a. ZWARTBOEK, SCHEEPSJONGENS VAN BONTEKOE) in samenwerking met Kemna & Zonen, de AVRO het Nederlands Fonds voor de Film en het COBO fonds. Job Gosschalk schreef ook het scenario voor de film.

Independent Films brengt ALLE TIJD voorjaar 2011 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in