LINEKE RIJXMAN IS DE BESTE VRIENDIN VAN PAUL DE LEEUW

Actrice Lineke Rijxman zal naast Paul de Leeuw één van de hoofdrollen spelen in de romantische tragi-komedie Alle Tijd, het filmregiedebuut van Job Gosschalk.
Zij speelt de van rol Reina, de boezemvriendin van Maarten (Paul de Leeuw).

Reina en Maarten kennen elkaar al een eeuwigheid en hebben min of meer samen de opvoeding van Maarten’s jongere zusje Molly op zich genomen. Hun vriendschap, die wordt gekenmerkt door veel gevoel voor humor en wederzijds respect, wordt in de film zwaar op de proef gesteld.

Rijxman won vorig jaar de Theo d’Or (de hoogste toneelonderscheiding van Nederland) voor haar rol in Hannah en Martin van theatergroep Mugmetdegoudentand. Verder was Rijxman twee seizoenen lang te zien in één van de hoofdrollen in de serie Vuurzee, waarvoor ze genomineerd werd voor de ‘Beeld en Geluid Award’. Gosschalk en Rijxman werkten eerder samen in de comedyserie S1ngle, waarin zij een terugkerende gastrol had.

In Alle Tijd volgen we de levens van Maarten en zijn zus Molly, die zich allebei op het hobbelige en soms rotsachtige pad van de liefde begeven. En dat is niet altijd even makkelijk.

Maarten verliest zich in een onbereikbare man en Molly twijfelt wie de ware is van haar twee aanbidders. Zo raken Maarten en Molly steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken. Omdat je nou eenmaal niet Alle Tijd hebt….

Alle Tijd is een humoristische en ontroerende film. De film wordt geproduceerd door NL Film (o.a. de Storm, Alibi) in samenwerking met Kemna & Zonen, de AVRO, het Nederlands Fonds voor de Film en het COBO fonds. Job Gosschalk schreef ook het scenario voor de film.

Independent Films brengt Alle Tijd in het najaar van 2011 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in