KARINA SMULDERS GECAST VOOR ALLE TIJD

Actrice Karina Smulders is gecast voor de rol van Molly in de speelfilm Alle Tijd, geregisseerd door Job Gosschalk. Molly is het veel jongere zusje van Maarten (gespeeld door Paul de Leeuw).

Maarten en Molly hebben een hele bijzondere band met elkaar. Sinds het overlijden van hun ouders is Maarten verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn kleine zusje. Gesteund door zijn beste vriendin Reina (Lineke Rijxman) heeft hij Molly groot gebracht tot een zelfverzekerde, jonge vrouw. Wél heeft Maarten zichzelf hiervoor compleet weggecijferd. Als Molly plotseling aankondigt dat ze gaat samenwonen, wordt hij geconfronteerd met het ‘lege nest’ syndroom. Zowel Maarten als Molly hebben de grootste moeite om te wennen aan hun nieuwe levensfase. Ze kunnen elkaar maar niet loslaten…

Karina Smulders werd bekend door haar rol als Lotje Konings in de soap ‘Onderweg naar Morgen’. Later speelde ze in grote films als Bride Flight, Ik omhels je met 1000 armen en Wild Romance. Sinds 2002 is zij verbonden aan Toneelgroep Amsterdam. Vanavond gaat de film Kom niet aan mijn kinderen in première waarin Karina de hoofdrol speelt.

In Alle Tijd volgen we de levens van Maarten en zijn zus Molly. Beiden begeven zij zich op het hobbelige en soms rotsachtige pad van de liefde. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Maarten verliest zich in een onbereikbare man en Molly twijfelt tussen haar twee aanbidders. Maarten en Molly raken steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe. Molly wordt ziek. Ze moeten rigoureuze keuzes maken. Omdat je nou eenmaal niet Alle Tijd hebt.

Alle Tijd is een humoristische en ontroerende film. De film wordt geproduceerd door NL Film (o.a. de Storm, ellis in glamourland) in samenwerking met Kemna & Zonen, de AVRO, het Nederlands Fonds voor de Film en het COBO fonds. Job Gosschalk schreef ook het scenario voor de film.

Independent Films brengt Alle Tijd in het najaar van 2011 uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in