JOB GOSSCHALK REGISSEERT SPEELFILM ALLE TIJD

Job Gosschalk maakt zijn debuut als speelfilmregisseur met de romantische  tragi-komedie ALLE TIJD. De opnames starten in juni en de casting is momenteel in volle gang.

In ALLE TIJD volgen we de levens van Maarten en zijn zus Molly, die zich allebei op het hobbelige en soms rotsachtige pad van de liefde begeven. En dat is niet altijd even makkelijk. Maarten verliest zich in een onbereikbare man en Molly twijfelt wie de ware is van haar twee aanbidders. Zo raken Maarten en Molly steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken. Omdat je nou eenmaal niet Alle Tijd hebt.

ALLE TIJD is een grappige en ontroerende film. De film wordt geproduceerd door Jos van der Linden (o.a. ZWARTBOEK, SCHEEPSJONGENS VAN BONTEKOE) in samenwerking met Kemna & Zonen, de AVRO het Nederlands Fonds voor de Film en het COBO fonds. Gosschalk schreef ook het scenario voor de film.

Job Gosschalk was initiator van de succesvolle speelfilm ALLES IS LIEFDE. Hij was toen nog als castingdirector verbonden aan Kemna Casting. De afgelopen jaren hield hij zich echter bezig met het produceren en regisseren van televisieseries. Zo produceerde hij  “‘t Schaep met de Vijf Pooten” en het “Vrije Schaep” en recentelijk de serie “Bloedverwanten” die vanaf volgende week te zien is op Nederland 1. Voor Net 5 regisseerde Gosschalk de hitserie “S1NGLE”.

Independent Films brengt ALLE TIJD voorjaar 2011 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in