ANTOINETTE BEUMER REGISSEERT LOFT

Regisseur Antoinette Beumer neemt de regie van de Nederlandse LOFT over van Erik van Looy. De plannen om ook een Amerikaanse remake voor LOFT te maken, nemen steeds concretere vormen aan. Dit heeft ertoe geleid dat Erik van Looy de regie van de Nederlandse remake overdraagt aan een Nederlandse regisseur.

Erik van Looy heeft de afgelopen weken tientallen Nederlandse films bekeken, maar na het zien van DE GELUKKIGE HUISVROUW, viel de keuze op Antoinette Beumer. Haar stijl en timing sluiten perfect aan bij de look die voor LOFT wordt beoogd. De mannelijke cast, bestaande uit Barry Atsma, Fedja van Huet, Marcel Hensema , Jeroen van Koningsbrugge en Gijs Naber blijft ongewijzigd.

LOFT vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk vinden van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken wat er gebeurd is, maar al gauw beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijkt dat ze veel minder van elkaar weten dan ze dachten…

De remake van LOFT wordt geproduceerd door Millstreet Films en Pupkin Film in coproductie met Woestijnvis en BNN.

De opnames starten in juni. Independent Films brengt LOFT in december 2010 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in