ZINGENDE DRIES ROELVINK IN HET SINTERKLAASJOURNAAL: DE MEEZING MOEVIE

Dries Roelvink zingt mee in de bioscoopfilm van Het Sinterklaasjournaal. In de film maakt Dries zijn opwachting als stratenmaker die zich voorbereidt op de intocht van Sinterklaas. De release van Het Sinterklaasjournaal: de Meezing Moevie start op 14 oktober 2009.

In de film is de stoomboot van Sinterklaas al onderweg naar Nederland, maar weet nieuwslezeres Dieuwertje Blok al contact te leggen door Sinterklaasliedjes te zingen. De stratenmaker (Dries Roelvink) draagt daaraan zijn steentje bij.

De regie van het Sinterklaasjournaal: de Meezing Moevie ligt in de vertrouwde handen van Rita Horst (Knofje, De Daltons). Bovendien maken uiteraard alle bekende gezichten van Het Sinterklaasjournaal hun opwachting in de film: Bram van der Vlugt, Erik van Muiswinkel, Rob Kamphues, Peter Lusse, Maarten Wansink, Dicky van den Toorn, Bob Fosko en cabaretgroep Droog Brood bestaande uit Bas Hoeflaak en Peter van de Witte.

Pupkin Film produceert de film in coproductie met de NPS. Independent Films brengt Het Sinterklaasjournaal: de Meezing Moevie vanaf 14 oktober 2009 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in