YOLANTHE CABAU VAN KASBERGEN SPEELT MISS VOLTA IN HET GEHEIM VAN MEGA MINDY

Vandaag zijn de opnames van de eerste Mega Mindy bioscoopfilm HET GEHEIM VAN MEGA MINDY van start gegaan in België. In de bioscoopfilm is een rol weggelegd voor Yolanthe Cabau van Kasbergen. Zij speelt Miss Volta en gaat in de film de strijd aan met Mega Mindy.

Yolanthe: “Een droom komt uit! Ik voel me Mega vereerd dat ik mee mag spelen in de eerste MEGA MINDY film. Voor mij als actrice betekent dit een grote uitdaging voor zowel België als Nederland! Ik heb er Mega veel zin in”.
Uiteraard is de volledige cast uit de serie van de partij – Free Souffriau als Mieke / Mega Mindy, haar baas commissaris Migrain (Anton Cogen), Oma Fonkel (Nicky Langley), Opa Fonkel (Fred Van Kuijk) en Toby (Louis Talpe).
Overige gastrollen zijn er voor Tom Van Dyck en Manou Kersting als gemene boeven, en Walter Baele als computernerd.

De film is gebaseerd op de televisieserie over de populaire superheldin die sinds 2006 te zien is op Ketnet. In Nederland zendt de Tros de serie uit.

De regie van HET GEHEIM VAN MEGA MINDY is in handen van Matthias Temmermans die tevens de televisiereeks regisseert. Matthias regisseerde eerder ook al PLOP EN DE TOVERSTAF, PLOP EN KWISPEL, PLOP EN HET VIOOLAVONTUUR, PLOP IN DE STAD en K3 EN DE KATTENPRINS.

Opnames vinden plaats op locatie (Zwevegem, Lillo, Lier en Sint-Pauwels) en in de studio in Londerzeel. De productie is in handen van Studio 100. Independent Films brengt de film zomer 2009 uit in de Nederlandse bioscopen.

In HET GEHEIM VAN MEGA MINDY is sinds de komst van Mega Mindy het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en pakt zij de boeven alsnog op. Geen boef is nog veilig, dus is het tijd voor wraak! ‘s Werelds beste criminelen slaan de handen ineen om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, staat op als hun leidster en heeft een geniaal en eenvoudig plan. Ze zullen de superheldin eerst uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens. Als Toby wordt ontvoerd en de Mega Mindy capsule verdwijnt moeten Mieke, Oma en Opa het geheim van Mega Mindy veilig zien te stellen.

Vul hier uw zoekopdracht in