START OPNAMES LIMO

Deze week zijn in het Koninklijk Paleis nabij Sofia de opnames gestart van de bioscoopfilm LIMO. Hoofdrollen worden vertolkt door Jan Decleir (HET PAARD VAN SINTERKLAAS, KARAKTER), Manuel Broekman (LOS, SPRINT) en Meike, Fleur, Anouk en Monique van de populaire popgroep KUS. De opnames van LIMO vinden plaats op verschillende locaties in Bulgarije, Roemenie (Boekarest) en Spanje.

In LIMO reizen vier meiden af naar een ver land, omdat één van hen een oud landhuis heeft geërfd. Op de bestemming aangekomen blijkt het landhuis een waar kasteel te zijn en al snel wordt duidelijk dat daar vreemde dingen gebeuren.
Ze maken daar kennis met een sympathieke, maar altijd verstrooide professor. In het nabij gelegen dorpje is de tijd 200 jaar stil blijven staan en de moderne stadsmeiden vallen er totaal uit de toon. De dorpsbewoners zien de nieuwsgierige Meike, Anouk, Fleur en Monique dan ook het liefst zo snel mogelijk weer vertrekken. Als de meiden ontdekken dat alle kinderen uit het dorp zijn verdwenen, gaan ze op onderzoek uit. Gelukkig krijgen ze hulp van de gekke professor en van een mysterieuze ruiter (Manuel Broekman).

LIMO wordt geregisseerd door Guy Goossens (o.a. MATROESJKA’S 1 en 2).
Independent Films produceert en distribueert de film.

LIMO zal vanaf april 2009 te zien zijn in Nederlandse en Belgische bioscopen.

Vul hier uw zoekopdracht in