SEE YOU IN VEGAS: DROOM & WERKELIJKHEID VAN HANS KLOK

Na zijn doorbraak in Las Vegas met Pamela Anderson vindt illusionist Hans Klok nu ook zijn weg naar het witte doek in de documentaire SEE YOU IN VEGAS. Independent Films en producent Selfmade Films maken vandaag bekend dat ze de documentaire SEE YOU IN VEGAS in november 2007 uitbrengen in de bioscoop. Filmmakers Antoinette Beumer en Maaik Krijgsman volgden Hans Klok van IJmuiden naar Las Vegas.

Hans Klok is illusionist, de snelste van de wereld. Al vanaf zijn 10de jaar weet hij dat hij wereldberoemd wil worden en sluit hij ieder optreden af met de woorden: “See you in Vegas!”.
Maar wereldberoemd worden als goochelaar lukt niet zomaar. Daar is geld voor nodig. Veel geld en invloedrijke connecties.

“See you in Vegas is een film over ondernemerschap en ambitie” vertellen regisseurs Antoinette Beumer en Maaik Krijgsman. “Het verhaal van Hans Klok laat zien dat als je echt iets wilt bereiken het ook lukt. Maar niet zonder offers of harde beslissingen. Wat heel inspirerend was om te zien is dat Hans Klok altijd zichzelf blijft en zich volop blijft verbazen over de ongelooflijke situaties waarin hij belandt, zoals nu de laatste weken met Pamela Anderson.”

De film See you in Vegas volgt Hans Klok in de drie jaar waarin hij van lokale bekendheid in Nederland de stap maakt naar het wereldpodium. Hij tekent een contract met de firma Stage Entertainment van Joop van den Ende en geeft zijn familiebedrijf op. Alles moet wijken voor die ene droom. Maar lukt het hem om daarin trouw te blijven aan zijn naasten?

Vul hier uw zoekopdracht in