RON BRANDSTEDER IN NIEUWE KABOUTER PLOP FILM

Ron Brandsteder maakt zijn opwachting in de nieuwe Plopfilm PLOP EN DE KABOUTERBABY. Hij vertolkt de rol van proefkabouter. Naast Ron neemt een groot aantal bekende Vlamingen de overige rollen voor hun rekening: Johan Boskamp als kaboutercircusdirecteur, Jean-Marie Pfaff als gewichtheffer en messenwerper, Piet Huysentruyt als kookhulpkabouter en Kobe van Herwegen als jongleur in het kaboutercircus. De opnames van deze 8ste Plopfilm gaan begin november 2008 van start.

De regie is in handen van Bart Van Leemputten. Bart is al sinds het prille begin de huisregisseur van Studio 100. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de regie van de eerste drie Plopfilms, alle Piet Piraat films en de allereerste Samson & Gert-film.

In PLOP EN DE KABOUTERBABY komt een kaboutercircus naar het kabouterbos van Plop. Wanneer de circusstoet door het bos rijdt, valt er een mandje van één van de trailers. Niet veel later ontdekt Kabouter Lui het mandje, waar een kabouterbaby in ligt. Lui is meteen dol op de kleine clown-baby en neemt hem mee naar zijn kaboutervrienden. Maar zij zijn druk bezig en hebben weinig aandacht voor Lui. Hij besluit daarom in het geheim voor de baby te zorgen. Dit gaat alleen niet zonder slag of stoot en Lui blijkt niet bepaald de ideale vader.

Studio 100 produceert de film en Independent Films verzorgt de distributie van PLOP EN DE KABOUTERBABY in Nederland.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in