FILMZOONTJE MARCO BORSATO BEKEND

Siebe Schoneveld (Alles is Liefde, Pluk van de Petteflet) is door regisseur Jean van de Velde gecast voor de rol van Thomas, het zoontje van Eduard (Marco Borsato) in de bioscoopfilm Wit Licht.

Eduard Zuiderwijk heeft zijn dromen gerealiseerd in Afrika. Zijn droom wordt echter ruw verstoord als zijn vrouw bij een ongeluk overlijdt en niet veel later de politieke situatie in het Afrikaanse land instabiel wordt. Na een gewelddadige overval op een nabij gelegen dorp wordt het beste vriendje van zijn zoon ontvoerd en met harde hand opgeleid tot kindsoldaat. Verlies en onmacht, hoop en woede, angst en overtuiging staan vanaf dat moment centraal in het leven van Eduard Zuiderwijk.

Wit licht wordt op dit moment in Afrika gedraaid. De regie van Wit Licht is in handen van regisseur Jean van de Velde. Theo van de Sande is director of photography. De speelfilm wordt geproduceerd door Chris Brouwer en Paul Brinks voor The Entertainment Group Films.

Independent Films brengt de film december 2008 uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in