EGBERT JAN WEEBER IN BIOSCOOPFILM HET HUIS ANUBIS

Egbert Jan Weeber (Alibi, Van God Los) zal een rol vertolken in de eerste bioscoopfilm van Het Huis Anubis, Anubis en het pad der zeven zonden. De opnames vinden deze maand plaats in België, de film is vanaf 8 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

Egbert Jan vertolkt de rol van Graaf Rohan. De harteloze graaf die zijn geloof in de ware liefde is verloren door een pijnlijk misverstand. Hij wil nooit meer in aanraking komen met ware liefde en gunt anderen dat ook niet.

Egbert Jan over zijn rol: “Ik speel een graaf in een oud kasteel, mag zwaardvechten en paardrijden; kortom de droom van elke jongen”.

Bioscoopfilm ‘Anubis en het pad der zeven zonden’

De bewoners van Het Huis Anubis gaan op schoolreisje, maar dat loopt anders dan gedacht. Ze komen in een spookdorp terecht, waar ze over een oude legende horen.

Een legende over een zekere graaf Rohan, de graaf zonder hart en de toegangspoort tot het pad der zeven zonden.

Als Fabian ’s nachts op onderzoek uitgaat, krijgt hij een vreemd voorgevoel. Zijn vriendin Nienke is niet op de plek waar ze hadden afgesproken en Appie en Jeroen gedragen zich vreemd. Victor en Van Swieten zijn opeens verdwenen. De bewoners van Het Huis Anubis lijken verwikkeld geraakt in een vooropgezet spel.

Anubis en het pad der zeven zonden is vanaf 8 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

De film is geproduceerd door Studio 100 en Independent Films verzorgt de distributie.

Vul hier uw zoekopdracht in