NEDERLANDS YOUTUBE TALENT VERTOLKT TITELSONG BIOSCOOPFILM STEP UP 2

De vijftienjarige Tania Christopher uit Amsterdam zal, samen met het even oude nieuwe talent Yung Craze, de Nederlandse titelsong voor de film STEP UP 2 verzorgen. Tania werd door Walboomers Music ontdekt op YouTube. Het nummer ‘Show Me’ is de eerste single van Tania en zal vanaf 12 februari verkrijgbaar zijn. Zondag 3 februari zijn de opnames van de bijbehorende videoclip.

Nadat Tania zag hoeveel succes meiden als Esmee Denters en Mia Rose op YouTube hadden, besloot Tania ook clipjes van zichzelf op internet te zetten. Ze kreeg al snel veel goede reacties en kreeg van Walboomers Music (Amsterdam) een managementcontract aangeboden. Yung Craze (Jay Hoefsloot) is een vijftienjarige rapper uit Lelystad. Jay is al op jonge leeftijd getekend door Walboomers Music en wordt daar intern klaargestoomd voor het grotere werk.

In STEP UP 2 slaan twee dansstudenten van verschillende achtergronden de handen ineen om mee te doen aan een underground street dance wedstrijd. De film is het vervolg op de monsterhit STEP UP, die in de nazomer van 2006 ruim 400.000 bezoekers naar de bioscoop trok.

Walboomers Music brengt de single ‘Show Me’ van Tania Christopher ft. Yung Craze uit op 12 februari.
Independent Films brengt STEP UP 2 op 21 februari uit in de bioscoop

Vul hier uw zoekopdracht in