ALIBI GROTE BIOSCOOPHIT

Al zo’n 50.000 bezoekers bezochten de bioscoopfilm Alibi dit weekend. Alibi is daarmee één van beste bezochte Nederlandse komedies van de laatste tien jaar. De film trok meer bezoekers in het eerste weekend dan de vergelijkbare komedie Het Schnitzelparadijs.

Regisseur Johan Nijenhuis is dolblij: “Ik heb dit niet meegemaakt sinds Costa!. De film ging dit weekend helemaal door het dak. Volle zalen met een lachend publiek. Ook is er hetzelfde beeld als bij Costa!: In de 3 grote steden moeten we een Amerikaanse productie voor laten gaan, maar in de rest van Nederland is ALIBI veruit de best bezochte film van het hele weekend.”

‘Alibi’ is een romantische comedy met Georgina Verbaan, Achmed Akkabi en Egbert-Jan Weeber in de hoofdrollen. De straatslimme en bijdehante Youssef ontmoet op een zekere dag Rick die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in alibi’s. Wie een smoes nodig heeft kan bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes, vervelende schoonmoeders of veeleisende bazen worden dan vakkundig om de tuin geleid. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt.

‘Alibi’ wordt geproduceerd door Alain de Levita en Johan Nijenhuis van NL Film & TV. NL Film & TV is bekend van Costa!, Ellis in Glamourland en Liever Verliefd.
Independent Films heeft ‘Alibi’ op 14 februari uitgebracht in de bioscopen.

Alibi draait momenteel in 70 zalen.

Vul hier uw zoekopdracht in