DENNIS LEVERT TITELSONG VOOR DUNYA & DESIE SPEELFILM

Het nummer ‘My Own Little Bubble’ van Dennis is de titelsong van de bioscoopfilm Dunya & Desie. Dennis schreef het nummer speciaal voor de film samen met de Finse producer Mikko Paavola, die haar debuutalbum ‘Her Name Is Dennis’ produceerde. Naast ‘My Own Little Bubble’ schreef Dennis nog een tweede nummer voor de film, met toepasselijke titel ‘I Rely on You’. Deze is te horen tijdens de beginsequentie van de film.

‘My Own Little Bubble’ komt uit op 28 maart. De opnames van de videoclip staan begin februari gepland.

Dennis debuteerde in 2007 met het album Her Name Is Dennis, waarvan de singles ‘Today’ en ‘No Can Do’ de hitlijsten bestormden. Dennis won een Essent Award en was genomineerd voor een TMF Borsato Award tijdens de meest recente TMF Awards. Dennis is één van de artiesten die acte de présence zal geven tijdens de Vrienden van Amstel Live concertreeks in Ahoy van 24 t/m 27 januari en van 30 januari t/m 3 februari.

Dunya & Desie is een hartverwarmende road movie over twee hartsvriendinnen uit Amsterdam Noord. Tijdens een spannende en avontuurlijke trip door Marokko ontdekken de Marokkaanse Dunya en de Nederlandse Desie dat niets belangrijker is dan hun vriendschap.

Net als bij de gelijknamige tv-serie ligt de regie van de speelfilm Dunya & Desie in handen van Dana Nechushtan (Nachtrit, Offers) en is het scenario van de hand van Robert Alberdingk Thijm (De Daltons, Waltz). Dunya & Desie is een productie van Lemming Films. Independent Films brengt de film 17 april 2008 uit in de Nederlandse bioscopen.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in