SAMENWERKING INDEPENDENT FILMS EN WARNER HOME VIDEO BENELUX

Samenwerking Independent Films en
Warner Home Video Benelux

De nieuwe DVD slate van Independent Films gaat naar Warner Home Video Benelux. De filmdistributeur tekende onlangs een contract met de DVD-distributeur voor de release van een nieuw pakket films op DVD. Het is de intentie van beide partijen om de samenwerking voor langere tijd aan te gaan. Eerder werden de films van Independent in de Benelux op DVD uitgebracht door Universal Pictures Benelux.

Het pakket bevat een aantal reeds in de bioscoop uitgebrachte films als BANDIDAS, ASTERIX EN DE VIKINGEN en het recente bioscoopsucces STEP UP. Daarnaast brengt Warner Home Video een aantal nieuwe bioscoopfilms van Independent Films uit op DVD, waaronder actiethriller THE TOURIST, met Hugh Jackman en Ewan McGregor.

Een drietal Nederlandse films, te weten KICKS, de nieuwe film van Albert Ter Heerdt, ALIBI, een romantische komedie geregisseerd door Johan Nijenhuis en
DUNYA EN DESIE IN MAROKKO, de speelfilm gebaseerd op de succesvolle TV-serie geregisseerd door Dana Nechushtan, zal Warner Home Video ook voor Independent Films op DVD uitbrengen.

Independent Films bracht onlangs ZOOP IN INDIA, K3 EN HET IJSPRINSJE en STEP UP, uit in de bioscoop. Nederlands grootste onafhankelijke filmdistributeur heeft in het najaar nog een aantal belangrijke releases gepland, waaronder WILD ROMANCE
(Jean van de Velde), BABEL (Alejandro González Iñárritu) en ARTHUR AND THE MINIMOYS (Luc Besson).

Warner Home Video Benelux is verantwoordelijk voor de distributie van alle
Warner Bros. Holland films op DVD met recente successen als
HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN, BATMAN BEGINS en
HET PAARD VAN SINTERKLAAS.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in