Basic instinct 2

Releasedatum

30-03-06

Cast

 • Sharon Stone
 • David Morrissey

 • Regie

 • Michael Caton-Jones
 • Over deze film

  Risk Addiction
  Everything interesting begins in the mind.

  BASIC INSTINCT 2 is het langverwachte vervolg op de wereldwijde bioscoophit
  BASIC INSTINCT. De setting van de film is het hedendaagse Londen, met SHARON STONE opnieuw in de rol van verleidelijke bestsellerauteur Catherine Tramell, waarmee ze eerder internationaal succes verwierf. Haar tegenspeler, DAVID MORRISSEY speelt de rol van Dr. Michael Glass, een briljant psychiater, die verstrikt raakt in Catherine’s dodelijke kat-en-muis-spel.

  Psychiater Dr. Michael Glass (David Morrissey) is zeer succesvol in zijn werk, heeft een goedlopende praktijk en wordt alom gerespecteerd. Als rechercheur Roy Washburn (David Thewlis) Glass vraagt een zeer aantrekkelijke vrouw te analyseren, die betrokken is bij de raadselachtige dood van een bekende topsporter, verandert zijn leven op slag.

  De vrouw in kwestie is Catherine Tramell (Sharon Stone), auteur van populaire misdaadromans, wiens fictieve misdaden in toenemende mate ook plaatsvinden in het echte leven. De chemie tussen de twee is meteen aanwezig en Dr. Glass voelt zich zowel geestelijk als lichamelijk tot Catherine aangetrokken. Al snel raakt hij verstrikt in haar web van leugens en intriges.

  Wanneer mensen om Glass heen achter elkaar vermoord worden, begint een dodelijk strijd tussen hem en Tramell, die tot een spannend hoogtepunt leidt waarbij hij een keuze moet maken, die hun beider levens voor altijd zal veranderen.

  BASIC INSTINCT 2 is een gelikte en erotische thriller, waarin duidelijk wordt wat er gebeurt als de duistere kant van de mens wordt blootgelegd.

  Zou de intelligente, verleidelijke en manipulatieve Ms Tramell dan eindelijk haar gelijke ontmoeten?

  Vul hier uw zoekopdracht in