Assepoester & de keukenprins

Releasedatum

25-04-07

Cast

 • Annet Malherbe (stem)
 • Elize (stem)

 • Regie

 • Paul J. Bolger
 • Over deze film

  De toekomst ziet er Grimm-ig uit!

  Er was eens… een heerlijke tijd in Sprookjesland. Assepoester danst op het bal, Raponsje gooit haar haren los en Doornroosje staat op het punt gezoend te worden.

  Maar net als iedereen lang en gelukkig verder lijkt te leven, komt er een kink in de kabel. De wijze Tovenaar die de weegschaal van goed en kwaad in balans houdt, gaat op vakantie en zijn assistenten Munk en Mambo maken er een zooitje van. Daardoor krijgt Frieda, de boze stiefmoeder van Assepoester, de magische toverstaf in handen. Zij wil niets liever dan de macht overnemen in Sprookjesland, de slechteriken laten winnen en alle sprookjes een ongelukkig einde geven.

  Assepoester, Ella voor haar vrienden, belandt van een sprookje in een nachtmerrie. In plaats van te verlangen naar haar knappe Prins, moet ze wakker worden uit haar roze droom en een manier vinden om Frieda te stoppen. Ella komt in actie, geholpen door haar beste vriend Rik en een bonte verzameling van dwergen, feeën, Munk en Mambo. Zal het ze lukken Sprookjesland te redden? En komt de liefde voor Ella uit een onverwachte hoek?

  Voorlopig ziet de toekomst ziet er Grimm-ig uit.

  Assepoester en de Keukenprins (Happily N’Ever After) is een spannend en komisch animatiesprookje van de producenten van Shrek 1 en 2.
  In de Nederlandse versie, Assepoester en de Keukenprins, horen we onder anderen EliZe van der Horst en Annet Malherbe.

  Vul hier uw zoekopdracht in