Anubis en de wraak van Arghus

Releasedatum

16-12-09

Cast

 • Lucien van Geffen
 • Loek Beernink

 • Regie

 • Dennis Bots
 • Over deze film

  Na het succesvolle Anubis & het Pad der Zeven Zonden verschijnt deze kerst de tweede Anubisfilm; Anubis en de wraak van Arghus. Gebaseerd op de televisieserie Het Huis Anubis van producent Studio 100.

  Omdat Appie jarig is, gaan de Anubisbewoners naar een echt griezelhuis. Tijdens Appies horrorfeestje slaat de klok twaalf en begint het huis te spoken: de piano speelt uit zichzelf en achter een dichte deur zit ineens een achtbaan. Maar als een van hen daarna zoek is, lijkt het even niet meer voor de lol. Maken ze elkaar bang? Of spookt het echt in huis?

  Nienke denkt dat het te maken heeft met het dagboek dat ze in het huis heeft gevonden. Het is van het eenzame jongetje Arghus dat honderd jaar geleden in het huis woonde. Hij wilde bij een groepje vrienden horen, maar werd door hen verstoten, waarna hij wraak zwoer op hun vriendschap.

  In en om het huis begint het steeds meer te spoken en geen plek is veilig. De Club van de oude Wilg gaat op onderzoek uit en komt erachter dat ze het slachtoffer zijn van een duister ritueel. Maar dan raakt Nienke ook de rest van de Club kwijt. Lukt het haar om in haar eentje de anderen te redden? Of gaan ze voor altijd ten onder aan de wraak van Arghus?

  Vul hier uw zoekopdracht in