DANIËL KOLF EN OUSSAMA AHAMMOUD SCOREN HOOFDROLLEN IN STRAATCOACHES VS ALIENS

In de nieuwe komedie STRAATCOACHES VS ALIENS spelen Daniël Kolf en Oussama Ahammoud de rollen van twee straatcoaches die het leven nemen zoals het komt. Wanneer aliens hun wijk aanvallen, is het aan hen om hun geliefde wijk te mobiliseren en de invasie tegen te gaan. De film wordt geproduceerd door Lemming Film en het scenario is geschreven door Michael Middelkoop, Paul de Vrijer, Nico van den Brink, Daan Bakker en co-scenarist Ashar Medina. De regie ligt in handen van Michael Middelkoop (VAKKENVULLERS, ZINA). Distributeur Independent Films brengt STRAATCOACHES VS ALIENS eind volgend jaar uit in de bioscoop.

Over de film:
Beste vrienden Amin (Oussama Ahammoud) en Mitchell (Daniël Kolf) werken als straatcoaches in de levendige wijk Schijndrecht. Niet de meest flitsende baan, want het duo mag alleen kleine zaken oppakken. Ze vullen hun dagen met jongeren vragen of ze alsjeblieft willen ophouden met overlast veroorzaken en zwerfafval opruimen. Amin twijfelt of hij dit nog wel wil blijven doen, ook omdat hij plannen heeft voor de volgende stap met zijn geliefde Steph.
Maar alles wordt op z’n kop gezet wanneer de buurt ineens geteisterd wordt door een plaag van een bizarre soort aliens. Niemand weet hoe het kan dat bewoners zomaar in griezelige, slijmerige en bezeten wezens veranderen. Totale chaos neemt over en een volledige invasie lijkt onvermijdelijk. Met de hulp van een bonte verzameling buurtbewoners, de wijk-agenten en zelfs de grote projectontwikkelaar, krijgen ze een ultieme kans om zichzelf te bewijzen en hun scheefgegroeide vriendschap te redden.

Lemming Film produceert high end speelfilms, televisie-series en jeugd content, die nationaal en internationaal te zien zijn. Producties van hun hand zijn o.a. DAG EN NACHT, SWEET DREAMS, DO NOT HESITATE, ZENITH, HOLLANDS HOOP en DIKKERTJE DAP.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, ALLES OP TAFEL, DE TATTA’S, PADDINGTON, JOHN WICK, THE HUNGER GAMES, AFTER, BENEDETTA en LA LA LAND is Independent Films een van de grootste onafhankelijke filmdistributeurs in Nederland.

Vul hier uw zoekopdracht in