Tino Martin maakt acteerdebuut in Just Say Yes

Zanger Tino Martin heeft vanavond in RTL Boulevard bekend gemaakt dat hij zijn acteerdebuut zal maken in de romantische komedie Just Say Yes. Ook zal hij de titelsong voor de film verzorgen. Tino speelt een gezinsman met een ietwat ingedut huwelijk en een vrouw die daar genoeg van heeft. De hoofdrol in de nieuwe film van de makers van F8ck de Liefde wordt gespeeld door Yolanthe Cabau. De overige castleden worden binnenkort bekend gemaakt.

Just Say Yes wordt geproduceerd door AM Pictures, het productiebedrijf van de gebroeders Boudellah. De regie ligt in handen van Appie Boudellah en Aram van de Rest. Het scenario is geschreven door onder anderen Mustapha Boudellah en Appie Boudellah. Distributeur Independent Films brengt Just Say Yes op 28 januari 2021 uit in de bioscoop.

Over de film:
Lotte is sociaal, een beetje verlegen en heeft een hechte vriendinnengroep. Ze werkt samen met haar charmante verloofde Alex  bij een regionale TV zender. Voor haar bruiloft heeft ze alles al uitgedacht; van de locatie tot aan de prachtige trouwjurk van haar oma. Maar waar ze niet op heeft gerekend is dat Alex de bruiloft op het laatste moment afblaast. Lotte trekt tijdelijk in bij haar egoïstische zus Estelle, die vooral bezig is met haar eigen trouwplannen.

Ondertussen is Alex nog steeds Lotte’s collega en wordt het samenwerken steeds ongemakkelijker. Zeker wanneer nieuweling Chris wordt aangenomen om de kijkcijfers omhoog te krikken. En net wanneer Lotte denkt dat het allemaal niet erger kan loopt het vrijgezellenfeest van Estelle compleet uit de hand.

Just Say Yes is de vijfde film van producent AM Pictures die eerder verantwoordelijk was voor de bioscoopsuccessen van onder andere F*ck De Liefde en Fashion Chicks.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, April, May en June, Paddington, John Wick 3, The Hunger Games-reeks, Elle en La La Land is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in