Ook Noortje, Juvat, Huub, Pip en Lisa hebben rol in Just Say Yes

De opnames van de romantische komedie Just Say Yes zijn in volle gang. Ook Noortje Herlaar, Juvat Westendorp, Huub Smit, Pip Pellens en Lisa Michels hebben een rol in de nieuwe film van de makers van F*ck De Liefde. Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Yolanthe Cabau, Jim Bakkum, Edwin Jonker, Nienke Plas, Kim-Lian van der Meij en Tino Martin te zien zullen zijn in de film. Hoofdrolspeelster Yolanthe zal te zien zijn als Lotte, die haar hele leven al droomt van haar ideale bruiloft, maar haar droom uiteen ziet spatten als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast. Noortje Herlaar speelt haar egoïstische zus Estelle die vooral oog voor de baas van Lotte heeft. Juvat Westendorp is gecast als Alex, Lotte’s verloofde die hij vlak voor hun geplande huwelijk dumpt. Huub Smit speelt de rol van Fritz, TV-producent en eigenlijk de minst populaire collega van Lotte en Alex. Pip Pellens neemt de rol van Estelle’s beste vriendin Kim op zich. Een mooie en vooral ontzettend neppe vrouw. Lisa Michels is gecast als Robin, een van de leukere collega’s van Lotte en Alex.

Just Say Yes wordt geproduceerd door AM Pictures, het productiebedrijf van de gebroeders Boudellah. De regie ligt in handen van Appie Boudellah en Aram van de Rest. Het scenario is geschreven door onder anderen Mustapha Boudellah en Appie Boudellah. Distributeur Independent Films brengt Just Say Yes op 28 januari 2021 uit in de bioscoop.

Over de film:
Lotte is sociaal, een beetje verlegen en heeft een hechte vriendinnengroep. Ze werkt samen met haar charmante verloofde Alex bij een regionale TV zender. Voor haar bruiloft heeft ze alles al uitgedacht; van de locatie tot aan de prachtige trouwjurk van haar oma. Maar waar ze niet op heeft gerekend is dat Alex de bruiloft op het laatste moment afblaast. Lotte trekt tijdelijk in bij haar egoïstische zus Estelle, die vooral bezig is met haar eigen trouwplannen.

Ondertussen is Alex nog steeds Lotte’s collega en wordt het samenwerken steeds ongemakkelijker. Zeker wanneer nieuweling Chris wordt aangenomen om de kijkcijfers omhoog te krikken. En net wanneer Lotte denkt dat het allemaal niet erger kan loopt het vrijgezellenfeest van Estelle compleet uit de hand.

Just Say Yes is de vijfde film van producent AM Pictures die eerder verantwoordelijk was voor de bioscoopsuccessen van onder andere F*ck De Liefde en Fashion Chicks.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, April, May en June, Paddington, John Wick 3, The Hunger Games-reeks, Elle en La La Land is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in