Yolanthe speelt hoofdrol in nieuwe film van makers F*ck de Liefde

Yolanthe Cabau speelt de hoofdrol in Just Say Yes, een romantische komedie van de makers van F*ck de Liefde en Fashion Chicks. Yolanthe is te zien als Lotte die haar hele leven al droomt van haar ideale bruiloft, maar haar droom uiteen ziet spatten als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast. Producent AM Pictures start dit voorjaar met de opnames van Just Say Yes. De overige castleden worden binnenkort bekend gemaakt. De regie van Just Say Yes ligt in handen van Appie Boudellah en Aram van de Rest. Het scenario is geschreven door onder anderen Mustapha Boudellah en Appie Boudellah. Distributeur Independent Films brengt Just Say Yes dit najaar uit in de bioscoop.

Just Say Yes is de vijfde film van producent AM Pictures die eerder verantwoordelijk was voor de bioscoopsuccessen van onder andere F*ck de Liefde en Fashion Chicks.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, April, May en June, Paddington, John Wick 3, The Hunger Games-reeks, Elle en La La Land is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in